Send bidrag til MuskelSkjelettPrisen

Har du gjennomført et forskningsprosjekt innen muskel- og skjelettområdet? Da kan du sende inn bidrag til MuskelSkjelettPrisen 2023.

Muskelskjelettprisen er manuellterapeutenes forskningspris. Den er på 20.000 kroner og deles ut på manuellterapeutenes årlige fagseminarer. Prisen er gjort mulig gjennom bidrag fra Servicekontorets sponsorer: AdCare, Aspit, Enimed, Fysiopartner og If Forsikringspartner. I år deles prisen ut på seminaret «Raskere til relevant behandling» i Drammen 10.-11. november.

Manuellterapeuter, leger, fysioterapeuter, kiropraktorer kan delta. Forskningsprosjekter med bakgrunn i kvantitative eller kvalitative studier, eller utviklingsarbeid med utgangspunkt i litteraturstudier, kan delta. Prosjektet må presenteres innenfor en ramme på maks 20 minutter på seminaret. En egen komite bedømmer bidragene og kårer en vinner. Statuttene for prisen finnes her…

For å melde på bidrag, send inn sammendrag/prosjektbeskrivelse innen 23. oktober til Manuellterapeutenes Servicekontor, info@manuellterapi.no.

Eventuelle spørsmål vedrørende MuskelSkjelettPrisen 2023 kan sendes til info@manuellterapi.no.