Muskelskjelettseminaret 2021

Manuellterapeutenes muskelskjelettseminar 2021 med nevrolog Olaf Fjeld (bildet) kan følges på livestream.

På grunn av covid 19-pandemien blir manuellterapeutenes tradisjonelle muskelskjelettseminar neste år en hybridløsning. Det vil være mulig å delta ved fysisk oppmøte på Oslo Kongressenter, men antallet deltakere ved fysisk oppmøte vil være sterkt redusert. Det legges samtidig til rette for at seminaret kan følges på livestream på Zoom, hvor man kommentere og stille spørsmål på chat.

Mer nevrologi
Seminaret vil gå over én dag, fredag 19. mars. Det er en oppfølging og komplementering av de populære nevrologikursene med nevrolog Olaf Fjeld. Ifølge timeplanen skal han forelese og demonstrere undersøkelse av det perifere nervesystemet og om konservativ vs. kirurgisk behandling av korsryggsmerter. Seminaret vil være en utvidelse av Fjelds innlegg på fagseminaret «Nevrologi fra A til Å» som ble arrangert i Oslo i oktober 2020, så benytt denne unike muligheten til å få med deg dette kurset med Fjeld!

Populære foreleser
Olaf Fjeld er utdannet lege ved Trinity College Dublin, Irland. Han er spesialist i nevrologi og arbeider til vanlig ved Oslo Universitetssykehus. Han har skrevet en rekke artikler om isjias i kjente internasjonale ryggtidsskrifter.

Fjeld har sammen med Norsk Manuellterapeutforening utviklet kurset «Videregående nevrologi». Kurset har blitt gjennomført ikke mindre enn fem ganger i løpet av de siste årene og har vært fulltegnet, hver gang. Evalueringene fra kursdeltakerne har vært svært gode. Dette skyldes ikke minst Fjeld og hans gode formidlingsevne.

For mer informasjon og påmelding, gå til www.muskelskjelettseminar.no